Design tafel trapeze poot

Design tafel trapeze poot
Amerikaans eiken tafel

Design tafel trapeze poot, model Angle. Is één van onze meest verkochte modellen. De tafel heeft een schuine poot trapeze poot waardoor de tafel net even iets anders is dan normaal. Hierdoor haalt u met deze tafel echt een leuke eye-cather in huis.

Het blad van deze tafel loopt ook iets schuin, net zoals de poten. Hierdoor is dit mooi in verhouding.

Tafel trapeze poot eiken

Deze tafel zie je heel veel bij speciale meubelontwerpers en interieurarchitecten. Maar vaak is deze tafel dan ontzettend duur. Je betaalt dan als snel €3000,00 of meer voor deze tafel. Maar bij ons niet!

Het hout dat bij onze eigen houthandel ligt gaat naar de meubelfabriek. Daar maken ze dit model en dan komt deze weer terug naar ons. Hierdoor kunnen wij de tafel aanbieden voor een veel lager bedrag.

De tafels die wij weer terug krijgen zijn nog onbehandeld. Hierdoor kan je zelf kiezen in welke kleur je de tafel wilt afwerken. Je kan dan precies de kleur kiezen die het beste bij uw interieur past. Alle kleuren en mogelijkheden voor afwerken kunt u hier vinden.

Verschillende houtsoorten en poten design tafel trapeze poot

De tafel is leverbaar in 5 verschillende houtsoorten met 3 verschillende opties voor de poten. Zo leveren wij deze tafel in Amerikaans eiken, Europees eiken rustiek, Kersen, Maple en Noten. Bij eiken heeft u veel mogelijkheden in de kleur, van wit tot zwart, van grijs tot bruin en geel. En de Kersen, Maple en Noten tafel kiest u echt voor de kleur van het hout zelf. In deze houtsoorten is de tafel ook wat duurder en heeft u een echt speciaal voor u gemaakte tafel.

In eiken (Amerikaans en Europees) hebben wij de tafel op voorraad staan.

De opties voor de poten zijn: houten poten, metaal ruw geolied en metaal poedercoat.

design tafel trapeze poot

De tafel is standaard leverbaar uit voorraad in de maten 160 t/m 300 cm (om de 20 cm). Maar wilt u deze design tafel met trapeze poot in een andere maat, dan kunnen wij die ook speciaal voor u laten maken.

Bent u benieuwd naar onze lage prijzen kijken dan hier voor de eiken tafel met houten poten en hier voor de metalen variant.

 

 

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.