Een nieuwe houten eettafel!

Je hebt de keuze gemaakt om opzoek te gaan naar een nieuwe houten eettafel en dan? Er zijn zoveel verschillende maten, soorten en varianten. U ziet bijna door de bomen die mooie tafels van Fairwood niet.

In woonwinkels vindt u vaak standaard tafels met een standaard afwerking. U moet u kleur vaak kiezen van een klein stukje hout met een kleurtje. Het tafelblad blijft altijd spannend, ieder blad is namelijk uniek en kan afwijken van de tafel die in de showroom staat. Heeft hij meer noesten of juist minder.

kruispoten tafel

kleur tafel

houten eettafel

Bij Fairwood kun je zelf je eigen tafelblad uitzoeken. What you see is what you get! Je kiest zelf het mooiste blad uit, wil je juist een robuuste tafel met veel noesten of juist het puntgaaf blad met een klein noestje. Het moet natuurlijk wel op echt hout blijven lijken.

eiken tafelblad uitkiezen

De showroom staat bij ons overvol met tafels. Deze zijn allemaal afgewerkt met verschillende mogelijkheden en diverse kleuren. Zo krijgt u een goede indruk van wat mogelijk is. Heb je een specifieke kleur ingedachte of moet de tafel dezelfde kleur krijgen als bijvoorbeeld het keuken kastje? Neem dan gerust een staal of deurtje mee.

Geef een reactie