Eiken kloostertafel Lindisfarne

kloostertafel eiken

Het meest verkocht model eettafel is de eiken kloostertafel Lindisfarne. Deze tafel heeft een mooie kloosterpoot en past goed in elk interieur, landelijk of juist als tegenstelling in een modern interieur.

Eiken kloostertafel met witte poten

De kloostertafel wordt gemaakt massief eiken hout en heeft noesten en scheuren in het hout. Door de takken van de boom ontstaan er noesten in het hout. Hierdoor heeft de tafel een hele rustieke en levendige uitstraling. En lijkt het of de tafel al jaren in uw huis staat.

Daarnaast is het echt een gezellige leeftafel voor in bijvoorbeeld een woonkeuken. U kunt hieraan gezellig tafelen met de hele familie!

Kloostertafel witte poten

De tafel is leverbaar in 160 x 95 cm, 180 x 95 cm, 200 x 95 cm, 225 x 100 cm, 240 x 100 cm, 260 x 100 cm, 280 x 100 cm of zelfs 300 x 100 cm lang.

Wilt u de eiken kloostertafel nog langer, dan is dit mogelijk. Wij leveren deze tafel regelmatig tot 350-400 cm lang.

Het is dan ook mogelijk om de tafel breder te kiezen in 110 cm of 120 cm breed.

Benieuwd naar dit model? Bekijk dan de prijzen en maten

 

vierkante kloostertafel

Deze eiken kloostertafel hebben wij onbehandeld op voorraad. U kunt dan zelf uw eigen blad komen uitzoeken in ons magazijn. Elke boom is anders, dus ook elke planken en elk tafelblad is uniek. De ene klant wil graag zo rustiek mogelijk en de andere heeft voorkeur voor wat rustigere planken, er is dus voor ieder wat wils.

Ook is het mogelijk om nog de kleur te kiezen die u mooi vind passen in uw interieur! Zo is het mogelijk om de eiken kloostertafel te laten roken, en/of met olie en lak te laten afwerken door ons. De tafel is dan goed beschermt tegen vuil en vlekken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden hiervoor: Tafel in de olie of lak?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.