Home » Blog » Eiken tafel mat lakken

Eiken tafel mat lakken

Wat is er niet mooier dan een mat gelakte eiken tafel. De natuurlijke tekening van het hout is dan goed zichtbaar en het lijkt of er niets op de tafel is aangebracht. Je ziet goed de natuurlijke kleur, tekening en noesten van het hout. Het lijkt of de tafel net gemaakt is en zo licht en de natuurlijke eiken kleur heeft. Dus een eiken tafel mat lakken is een hele goede keuze.

Eiken tafel mat gelakt

Eiken tafel mat lakken

Wij werken met de matte lak, skylt. Deze lak is een hele harde project lak die geschikt is voor het afwerken van houten vloeren en meubelen. Dus ook eiken tafels.

De lak is vrijwel niet zichtbaar en geeft het blad een hele matte uitstraling. Het gaat dus niet glimmen. De lak is onzichtbaar en houdt dus ook de natuurlijke uitstraling van het eiken hout.

Retro tafel met vakken

Kiest u een model tafel bij ons dan kunnen wij de tafel voor u afwerken met deze lak. In onze eigen werkplaats hebben wij een speciale lak cabine waar wij dit aanbrengen. De lak wordt altijd aangebracht in 3 lagen. Zo krijgt de tafel een hele harde slijtvaste laag.

De lak is heel makkelijk in onderhoud en alles wat er geknoeid wordt blijft op deze lak laag liggen. Hierdoor is de tafel ook heel onderhoudsvrij en makkelijk in gebruik.

Wilt u graag de lak bij ons los kopen en uw tafel hier zelf mee afwerken, dan kan dit ook. De skylt lak verkopen wij in onze webshop en in onze showroom.

Eiken tafel mat gelakt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.