Bestellen

Heeft u interesse in één (of meerdere) van onze houten eettafels en wilt u de totale prijs weten (inclusief afwerking en bezorgen)?

Vul dan onderstaand formulier in. Wij sturen u dan binnen 24 uur een vrijblijvende totale offerte retour. Deze offerte is geheel vrijblijvend. Indien u hiermee akkoord bent dan kunnen wij de tafel in bestelling nemen.

Kijk hier voor meer informatie over onze levertijden, voorwaarden en betaling.

Waarom hebben wij geen online webshop?

Een houten tafel is een dure aankoop waar u jarenlang plezier van wilt hebben. Wij vinden het daarom belangrijk dat wij u in een persoonlijke gesprek uitgebreid advies kunnen geven over de juiste model tafel, kleur en afwerking.

Alle modellen tafels zijn te bezichtigen in onze showroom. Daarnaast heeft u dan ook de mogelijkheid om de tafelblad uit te zoeken in ons magazijn. De tafels zijn gemaakt van massieve tafel en elk blad is daarom anders en uniek. Zoals u weet is iedere klant anders en vindt daarom ook iets anders mooi aan een tafel.

Zo kunt u de beste tafel kiezen voor uw situatie in de juiste kleur en kunt u jarenlang plezier hebben van uw echte massieve tafel!

 
 

Verificatie