Home » Blog » Design tafel trapeze poot

Design tafel trapeze poot

Design tafel trapeze poot, model Angle. Is één van onze meest verkochte modellen. De tafel heeft een schuine poot trapeze poot waardoor de tafel net even iets anders is dan normaal. Hierdoor haalt u met deze tafel echt een leuke eyecather in huis.

Het blad van deze tafel loopt ook iets schuin, net zoals de poten. Hierdoor is dit mooi in verhouding.

Eiken eettafel Angle

Deze tafel zie je heel veel bij speciale meubelontwerpers en interieurarchitecten. Maar vaak is deze tafel dan ontzettend duur. Je betaalt dan als snel €3000,00 of meer voor deze tafel. Maar bij ons niet!

Het hout van onze eigen houthandel gaat naar de meubelfabriek. Daar maken ze dit model en dan komt deze weer terug naar ons. Hierdoor kunnen wij de tafel aanbieden voor een veel lager bedrag.

De tafels die wij weer terug krijgen zijn nog onbehandeld. Hierdoor kan je zelf kiezen in welke kleur je de tafel wilt afwerken. Je kan dan precies de kleur kiezen die het beste bij je interieur past. Bekijk hier alle kleuren en mogelijkheden voor afwerken.

Verschillende houtsoorten en poten design tafel trapeze poot

De tafel is leverbaar in 5 verschillende houtsoorten met 3 verschillende opties voor de poten. Zo leveren wij deze tafel in Amerikaans eiken, Europees eiken rustiek, Kersen, Maple en Noten. Bij eiken heeft u veel mogelijkheden in de kleur, van wit tot zwart, van grijs tot bruin en geel. Bij tafels gemaakt van Kersen, Maple en Noten kiest u deze voor de kleur van het hout zelf. In deze houtsoorten is de tafel ook wat duurder.

In eiken (Amerikaans en Europees) hebben wij de tafel op voorraad staan.

De opties voor de poten zijn: houten poten, metaal ruw geolied en metaal poedercoat.

De tafel is standaard leverbaar in de maten 160 t/m 300 cm (om de 20 cm). Maar wilt u deze design tafel met trapeze poot in een andere maat, dan kunnen wij die ook speciaal voor u laten maken.

Bent u benieuwd naar onze lage prijzen kijken dan kunt u hier de eiken tafel houten poten vinden en hier de Angle eiken eettafel met metalen poten.

Houten tafel Trapeze poot lak