Home » Blog » Eettafel landelijke stijl

Eettafel landelijke stijl

Wij verkopen ook eettafels in landelijke stijl.

Tafels in een landelijke stijl worden gemaakt van Europees eiken hout met noesten en natuurlijke kleurverschillen. Deze noesten en kleurverschillen zorgen ervoor dat de tafel een rustiek, robuuste en levendige uitstraling heeft.

Omdat deze landelijke eettafels gemaakt worden van eiken zijn ze harder en duurzamer dan bijvoorbeeld grenen. Ook past eiken perfect bij een landelijke stijl.

Bij deze tafels is het heel mooi om de tafel te laten roken. Door het roken komen de natuurlijke kleurverschillen nog verder naar voren en krijgt de tafel een grijs/bruin kleur.

Een veel gekozen optie hierbij is om de poten in een andere kleur af te werken, bijvoorbeeld wit, of grijs. Hierdoor krijgt de tafel nog een landelijkere uitstraling.

Het leuke bij ons is dat helemaal zelf kunt kiezen in welke kleur u de tafel wilt laten afwerken. Wij hebben keuze uit meer dan 20 kleuren. Mocht de kleur hier nog niet tussen zitten dan mengen wij deze voor u op maat,

Modellen eettafel landelijke stijl.

Model Lindisfarne

Deze tafel heeft een klassieke bolpoot en is een echte kloostertafel, dus een eettafel landelijke stijl.

eettafel landelijke stijl

Model Herefordshire

Dit model heeft een H-poot. De poot is wat strakker dan ons model kloostertafel Lindisfarne, maar door het rustieke blad heeft het wel een landelijke stijl. Deze tafel is ook te krijgen met metalen poten. De tafel krijgt dan een stoerdere uitstraling.

Eiken kloostertafel Metalen H Poten

Model Durham

Durham is klassiekere eettafel in landelijke stijl, maar heeft 2 balken in plaats van een bolpoot. Deze tafel heeft ook een onder balk wat de stijl helemaal compleet maakt.

Kloostertafel eiken Durham

Model York

Model York is ook een model dat past bij een landelijke stijl.

Kloostertafel eiken York

Bent u benieuwd naar onze modellen, de beschikbare maten en prijzen, klik dan op het model!