Home » Blog » Eettafel met witte poten en houten blad

Eettafel met witte poten en houten blad

Wil je net iets anders dan standaard, kies dan voor een eettafel met witte poten en houten blad.

De poten worden dan dekkend wit gespoten. Je blijft wel zien dat het hout is, dus de nerven structuur en eventuele noesten blijven wel iets te zien. Het houten blad kan in een bepaalde kleur olie of lak worden afgewerkt.

Een veel gekozen optie hierbij is om het blad donker te roken en daarna af te laten werken met matte lak. Dit is heel onderhoudsvrij en makkelijk schoon te maken. Door het donker roken steekt de kleur mooi af tegen de witte poten.

Gerookte kloostertafel witte poten

Maar wil je het blad een andere kleur geven dan kan dit ook. Wij hebben keuze uit wel meer dan 30 kleuren, van wit tot zwart, van bruin tot rood. Elke kleur is mogelijk. Ook kun je hierbij kiezen voor een olie afwerking of lak (verschil)

Ook is het mooi om het blad in de eiken kleur te laten. Dan komt de natuurlijke kleur mooi naar voren en is het makkelijk te combineren met andere kleuren.

Wij hebben een speciale kleur menghoek in onze showroom waar wij de kleuren voor u kunnen mengen. Zo is het mogelijk om een kleur te kiezen die precies bij je rest van de meubelen past. Ook kunt u vrijblijvend een proefplank mee naar huis nemen, om de kleur bij de rest van je meubelen te bekijken.

Deze manier van afwerken (eettafel met witte poten en houten blad) is bij elke houten tafel mogelijk, dus u kunt elk model van ons kiezen en op deze manier laten afwerken.

Meer informatie over deze afwerking? Kom dan vrijblijvend in onze showroom langs. Wij hebben hier meerdere voorbeelden staan van deze manier van afwerken met witte poten en houten blad.