Home » Blog » Eettafel wit

Eettafel wit

Dekkend wit houten tafel

Eettafel wit, een houten eettafel helemaal dekkend afgewerkt met een witte kleur. Dit geeft de tafel een strak en modern uiterlijk. Ook is deze dan heel goed te combineren met een houten vloer.

Dekkend wit houten tafel

Bij al onze modellen kunnen wij de tafel in een dekkende RAL kleur spuiten/lakken. Dit doen wij heel veel in witte kleur, zoals RAL 9010 en 9016.

Voor het afwerken in deze witte kleuren is het mooier om te kiezen voor een rustige houtsoort, zoals bijvoorbeeld Amerikaans eiken of Essen hout. Als deze dekkend wit gelakt worden dan wordt het blad mooi egaal en glad. Het heeft dan de strakke moderne uitstraling.

Houten tafel wit

De houtstructuur blijft dan nog wel zichtbaar. Hierdoor is een houten tafel dekkend gespoten, toch even anders dan bijvoorbeeld een tafel gemaakt van MDF of ander plaat materiaal. U heeft dan nog wel het idee dat het een houten tafel is.

Heel soms wordt er door klanten ook gekozen om een rustieke tafel af te werken in deze witte kleuren. De (open) noesten en scheuren blijven dan zichtbaar. Het oppervlak van de tafel is dan ruwer en u blijft zien dat het een rustieke tafel is.

Wij hebben een eigen werkplaats waar wij al onze tafel behandelen, waaronder ook deze witte kleur. De tafel wordt 3 keer gespoten met deze lak. Hierdoor heeft het een hele harde slijtvaste laag en kunt u er alles op zetten en is deze makkelijk schoon te houden.

Bekijken hier onze modellen houten tafels die allemaal mogelijk zijn, voor deze afwerking: eettafel wit.