Home » Blog » Eiken tafel in de lak

Eiken tafel in de lak

Eiken tafel in de lak

“Ik heb net een nieuwe gelakte houten tafel gekocht. In de winkel vertelde ze al deze lak bijna niet zichtbaar is en heel onderhoudsvrij is.

Dat leek mij wel wat voor ons gezin met 2 kinderen. Ik kan niet elke keer direct schoonmaken als ze wat knoeien. Een tafel met vlekken wil ik niet en ziet er al snel niet meer uit.

Natuurlijk kon ik het haast niet geloven dat het echt zo makkelijk was in onderhoud, maar ik wilde het wel proberen.

Nu ik de eettafel een jaar in huis heb is het echt ideaal. Je ziet er niks op. Mijn kinderen eten, knutselen en spelen spelletjes eraan. Als ze wat knoeien kan ik het makkelijk weghalen en er komen geen vlekken in het hout. Zelfs niet als het drinken al een paar uur u op de tafel ligt. Echt een aanrader dus deze matte lak”.

Houten tafel Trapeze poot lak

Dit verhaal kregen wij pas te horen van één van onze klanten. Zij is net zoals ons heel enthousiast geworden van een eiken tafel in de lak.

De lak is mat en bijna niet zichtbaar. Hierdoor houdt het heel mooi de natuurlijke kleur van het eiken hout. Wilt u liever nog een kleur onder de lak, dan is dit ook mogelijk Alle olie kleuren die wij hebben kunnen ook eerst op de tafel worden aangebracht en daarna kan de tafel worden afgelakt. Ideaal dus en er zijn zo heel veel kleur mogelijkheden!

Ook benieuwd naar deze lak of een eiken tafel in de lak? Kom dan is bij ons langs in de showroom met alle modellen eettafels. Hier hebben wij verschillende tafels bewerkt met deze lak. U kunt hier ook alle mogelijke olie kleuren bekijken.