Home » Blog » Eiken tafel schoonmaken groene zeep

Eiken tafel schoonmaken groene zeep

Onderhoud houten tafel

Kan ik mijn eiken tafel schoonmaken met groene zeep?

Uw houten eettafel kan op verschillende manieren zijn afgewerkt, zoals bijvoorbeeld met lak, olie of hardwax olie. Dit bepaalt met welk middel u de tafel goed kunt schoonmaken.

Groene zeep is een milde reiniger, dat beter gebruikt kan worden dan allesreinigers. Allesreinigers ontvetten de tafel en lossen zo langzaam de olie, hardwax olie of lak laag op. En dat is natuurlijk niet bedoeling. Elke keer als u dat gebruikt dan wordt de olie of lak laag op uw tafel minder. Op ten duur is deze laag verdwenen en kunnen vlekken van water of wijn gemakkelijk in de tafel trekken.

Bij de aanschaf van uw houten eettafel ontvangt u altijd een bijbehorend schoonmaak middel. Dit middel zorgt ervoor dat de tafel wordt gereinigd maar dat deze ook een extra beschermlaag krijgt. Het is een 2-1 bescherming. Als u hiermee de tafel schoon maakt dan zult u de tafel gemakkelijk kunnen afnemen en krijgt u niet snel vlekken van water, wijn, olie of andere vloeistoffen in uw tafel.

Groene zeep reinigt alleen en beschermt niet deze beschermlaag aan.

Het is dus altijd beter om de tafel schoon te maken met het bijbehorende schoonmaak middel.

Wilt u graag een 100% natuurlijk middel zoals groene zeep. Het olie merk waar wij mee werken is een 100% duurzame lijnzaadolie. Het bijbehorende schoonmaak middel is ook 100% duurzaam.

onderhoud tafel