Home » Blog » Grijze eiken tafel kopen

Grijze eiken tafel kopen

Grijs is een populaire kleur voor een eettafel. Het heeft een verouderde en rustieke uitstraling en is makkelijk te combineren bij stoelen en de rest van je interieur. Een grijze eiken tafel kopen is dus echt een trend.

Eiken tafel metalen poten Chester

Welk model eiken tafel?

Wij hebben onze eiken tafels onbehandeld op voorraad staan. Elke klant kan dan zelf het model uitzoeken en samenstellen wat ze mooi vinden. Dit kan een heel grof rustiek model zijn, of juist een slank model. Voor iedereen hebben wij wat wils.

Ook leveren wij onze tafels in verschillende modellen met houten poten of metalen poten. Hierdoor krijgt de tafel ook een andere uitstraling.

Het is bij ons mogelijk om zelf het blad uit te zoeken, aantal noesten en wel of niet verouderd. Het soort poot is zelf de kiezen en daarna dus de kleur, wat een grijze kleur kan zijn!

De tafels leveren wij standaard in de maten 160 t/m 300 cm lang. Wil je liever een andere maat dan kunnen wij dit ook voor je speciaal laten maken en bestellen.

Welke grijze kleuren?

Als wij samen met u het model en maat hebben uitgekozen, gaan wij bij de kleuren kijken. Wij hebben een aantal standaard kleuren, maar het is ook mogelijk om kleuren te mengen. Zo maak je je eigen kleur.

Maar zoals je weet, zijn er heel veel verschillende grijs tinten! Hieronder vind je dus een aantal voorbeelden van grijze eiken tafels, maar mocht je een kleur hebben gezien die je mooi vindt, maar deze niet terug vindt. Dan kunnen wij dus ook de kleur voor je mengen en bij ons maken!

Hieronder een aantal voorbeelden:

eiken tafel metalen poten Chester
Eiken blokpoot eettafel norfolk
intense grey
Olie kleuren houten tafel

Zoals je kunt zien zijn er heel veel kleuren mogelijk! Elke kleur kan ook op elk model tafel worden aangebracht. Dit maakt de keuze natuurlijk niet makkelijker 😉 Maar daar kunnen wij je bij helpen in onze showroom! Onze collega’s verkopen elk jaar meer dan 400 tafels en kunnen je dus uitstekend advies geven!

Dus wil je ook een grijze eiken tafel kopen? Kom dan langs bij ons in de showroom. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken en kan zo bij ons binnen lopen. Hier vind je onze openingstijden en adres.