Home » Bestellen

Bestellen

Bestellen van houten tafel,

hoe doe ik dat op deze site?

U heeft een mooie tafel gezien op onze site en u wilt graag deze houten tafel bestellen? Dat is mogelijk!Houten tafel bestellen

De prijzen op deze site zijn voor een onbehandelde tafel en wilt u graag de prijs graag willen weten inclusief afwerking (olie of lak) en bezorging?

Vul dan onderstaand formulier in. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen, sturen wij u binnen 48 uur een vrijblijvende totale offerte retour.

Deze offerte is geheel vrijblijvend en mocht u hiermee akkoord zijn dan kunt u de houten tafel bestellen bij ons. Dan kunt u meer informatie hierover vinden op:  levertijden, voorwaarden en betaling.

Waarom hebben wij geen online webshop?

Een houten tafel is een dure aankoop waar u jarenlang plezier van wilt hebben. Daarom vinden wij het belangrijk dat wij u in een persoonlijke gesprek uitgebreid advies kunnen geven over het juiste model, kleur en afwerking.

Alle modellen tafels zijn te bezichtigen in onze showroom. Daarnaast heeft u dan ook de mogelijkheid om de tafelblad uit te komen zoeken in ons magazijn. Ook zijn onze eettafels gemaakt van massieve hout en elk blad is daarom anders en uniek. Zoals u weet is iedere klant anders en vindt daarom ook iets anders mooi aan een tafel.

Zo kunt u de beste tafel kiezen voor uw situatie in de juiste kleur en kunt u jarenlang plezier hebben van uw echte massieve tafel!

 
 

Verificatie