Home » Blog » Houten tafel op maat gemaakt

Houten tafel op maat gemaakt

Bij veel woonwinkels vindt je standaard maten voor eettafels en is er soms maar weinig keuze. Maar soms past een andere maat beter in je ruimte en komt de eettafel dan veel beter uit. Is het dan ook mogelijk om de tafel op maat te laten maken?

Houten tafel op maat gemaakt

Wij leveren vast modellen eettafels. Zo hebben wij wel meer dan 20 modellen in rechthoekige, ovale en ronde eettafels. Deze zijn allemaal verkrijgbaar met verschillende soorten poten. Zo kun je kiezen voor rechte poten, maar ook H-poten, A-poten, Kloosterpoten, spinpoten, kruispoten etc. Deze zijn veelal ook leverbaar in zowel hout als metaal.

Al onze modellen eettafel kunt u hier vinden: modellen eettafel

Bij deze modellen hebben wij standaard maten op voorraad. Zo leveren wij onze rechthoekige tafels van 160 t/m 300 cm. Dus 160, 180, 200, 220 etc.. tot 300 cm lang. Deze tafels zijn 95 of 100 cm breed en 78 cm hoog. De tafels t/m 200 cm zijn 95 cm breed en de bladen vanaf 220 cm lengte zijn 100 cm breed.

Ook in ovale tafels en ronde tafels hebben wij vaste maten.

Maar soms komt deze maat niet goed uit en wil je de maat aanpassen. Wij kunnen de tafel dan speciaal voor je laten maken bij de meubelmakerij elders. Zij kunnen de lengte, breedte en hoogte aanpassen van het bestaande model. De mogelijkheden zijn altijd even op aanvraag, omdat het ook qua constructie mogelijk moet zijn.

Mocht u interesse hebben in een afwijkende maat, dan kunt u altijd bij ons in de showroom langskomen of het aanvragen via info@fairwood.nl. Wij kijken dan even naar de mogelijkheden en overleggen met de meubelmakerij. Zodra wij een prijs en een antwoord hebben ontvangen sturen wij u een geheel vrijblijvende prijsopgave. Dus kortom houten tafel op maat gemaakt is mogelijk, maar altijd even met ons in overleg! 🙂

Eettafel eiken marlow
Ronde eettafel eiken
eettafel u poten chester