Home » Blog » Houten tafels op maat gemaakt

Houten tafels op maat gemaakt

Naast onze vaste modellen kunnen wij ook onze houten tafels in speciale maten maken. Zo kunt u de maat kiezen die bij u het beste in de woning past.

Bij Fairwood leveren onze vaste modellen tafels veel uit voorraad. Wij hebben hierbij gekozen voor de standaard maten bij een rechthoekige tafel van 160 t/m 300 cm lang (lengte om de 20 cm, dus 180, 200 etc). De breedte van deze tafels zijn 95-100 cm breed.

Houten tafels op maat gemaakt

Vaak krijgen wij de vraag of het ook mogelijk is om de tafels smaller of juist breder te leveren. Dit kan. In de zagerij kunnen wij de tafel ook op maat laten maken in een andere breedte. Zo kunt u kiezen voor 85 of 90 cm breed. Ook bredere formaten zoals 110 of 120 cm zijn mogelijk. Deze maten zijn wel altijd even in overleg met ons, want het is wel afhankelijk van de constructie van het model. Het is niet bij elk model mogelijk.

Ook kunnen wij de tafels in een andere lengte voor u maken. Zo kunt u denken aan kleinere eettafels van 140 of 150 cm lang of langere tafels zoals 320 cm lang.

Witte poten kloostertafel

Bij het laten maken van deze tafels houden wij altijd vast aan onze bestaande modellen. Dus een maat van een bestaand model kunnen wij voor u op maat laten maken.

Het is niet mogelijk om een heel nieuw model door ons te laten maken. Hiervoor kunt u het beste terecht bij een echte meubelmakerij. Zij kunnen dan precies uw wensen op maat maken.

Voor de houten tafels op maat gemaakt, geldt een levertijd van circa 8 weken. Onze vaste maten zijn veel uit voorraad leverbaar en kunnen vrijwel direct geleverd worden.

Mocht u interesse hebben in 1 van onze modellen in een andere maat dan kunt u vrijblijvende een prijsopgave bij ons hiervoor aanvragen. Uw wensen kunt u dan mailen naar: info@fairwood.nl of per telefoon 0344-640035