Home » Kleuren tafel » Lakken van tafel

Lakken van tafel

Lakken van tafel

lakken van tafel

Lak afwerking is een hele sterke, slijtvaste afwerking. In lak zult u niet snel beschadigingen zien. Als er eenmaal beschadigingen en krassen in komen dan moet een lak tafel wel in zijn geheel opnieuw geschuurd worden en opnieuw worden gelakt. Maar vaak bent u dan minimaal 5 jaar verder bij intensief gebruik.

Bij lak hebben wij een hele mooie matte lak die haast niet zichtbaar is op de tafel. Het lijkt net of de tafel niet afgewerkt is, maar dat is die wel. Wilt u de tafel in deze lak afwerken, neem dan contact met ons op.

Lak heeft als voordeel dat onderhoudsvrij is en heel gemakkelijk schoon te maken is. De lak vormt een harde laag op de tafel waar alle vloeistoffen en vuil op blijft liggen. Dit kan door de laag niet in de tafel trekken. Als u de tafel dan met een doekje afneemt dan kunt u gemakkelijk dit vuil van de tafel verwijderen.

Lak is dus ideaal om te kiezen als u niet teveel wilt schoonmaken en bijvoorbeeld een gezin met kinderen hebt of vaak gezellig aan tafel eet of borrelt met vrienden en familie. Wijn knoeien is dan bijvoorbeeld ook geen probleem.

Bij lak kunt u ook kiezen om de tafel met een satijn glans of met heel glanzend af te werken. Dit is ook heel erg mooi bij donkere houtsoorten zoals noten, of donkere kleuren in eiken.

Extra kosten voor mat lakken van tafel:

Matte lak (3 lagen)    € 37,50

Optioneel: Tafel gelakt bij Fairwood  € 84,70

Spray om schoon te maken € 14,85

Totale kosten (kant en klaar gelakt)   € 137,05

Kleur onder een gelakte tafel

Het is nu ook mogelijk om de tafel eerst met een speciale primer met kleur af te werken. Daarna kan deze mat, satijn of glanzend worden afgelakt. De kleuren die dan mogelijk zijn om te kiezen, ziet u hieronder!

Olie kleuren houten tafel

Levertijd en tips

Extra dingen om rekening mee te houden:

  • levertijd circa 2 tot 3 weken
  • prijs is inclusief BTW
  • bezorgkosten kunt u bij ons aanvragen
  • Prijs van andere soorten lakken zijn in overleg
  • U kunt ook zelf de lak aanbrengen, hiermee bespaart u kosten!

Benieuwd naar welke afwerkingen nog meer mogelijk zijn: afwerking en kleur van tafel