Home » Kleuren tafel » Tafel in dekkende kleur

Tafel in dekkende kleur

Tafel in dekkende kleur (wit, zwart, ..)

tafel in dekkende kleur

De tafel kan ook in een dekkende kleur worden afgewerkt, zoals dekkend wit of zwart! De tafel wordt dan meerdere malen gespoten in onze eigen werkplaats met een krasvaste lak.

Wilt u liever een andere dekkende kleur dan wit of zwart? Dan kunnen wij de tafel ook voor u in een andere kleur spuiten. Alle RAL kleuren zijn  mogelijk. Het is soms zelf mogelijk om een speciale kleur verf te kiezen en dan kunnen wij deze voor u vaak in deze kleur spuiten. Echter is dit wel even op aanvraag.

De tafels spuiten wij in zijdeglans afwerking. Dit geeft de mooiste effect aan de tafel en blijven de nerven nog goed zichtbaar. Het is natuurlijk mooi om te zien dat het een houten eiken tafel is geweest. Echt mat dekkend spuiten geeft daarnaast ook veel meer onderhoud, want u zult elke vette vinger zien.

Het dekkend afwerken van onze tafels doen wij wel altijd met eiken. Houtsoorten zoals Noten en Maple zijn vaak duurder en het is dan zonde om deze dekkend af te werken.

Poten dekkend af werken

tafel met witte poten

Het is ook mogelijk om de poten dekkend af te werken en het blad met olie of lak, of andersom poten in olie of lak en blad dekkend wit. Het is bijvoorbeeld heel mooi om de tafel met witte poten af te werken en het blad dan mat te lakken. Dit wordt ook veel gekozen bij onze kloostertafels.

Extra kosten voor tafel in dekkende kleur.

Deze kosten zijn altijd even in overleg, wilt u bijvoorbeeld de hele tafel in een dekkende kleur of alleen de poten?  De prijs is ook mede afhankelijk van de kleur die u kiest. Wilt u bijvoorbeeld een bijzondere krijtverf kleur dan vragen wij onze leverancier even of deze kleur ook mogelijk is.

Als u ons contactformulier invult dan kunnen wij u een vrijblijvende offerte per mail toesturen met het model tafel en deze afwerking.