Home » Blog » Kloostertafel eiken modellen – 4 soorten

Kloostertafel eiken modellen – 4 soorten

Kloostertafel eiken modellen passen in heel veel interieurs. Zo zijn ze leuk te combineren met een landelijke style, maar ook als contrast in een modern interieur.

Doordat de kloostertafel eiken nog onbehandeld zijn kunt u ze kleuren en afwerken in de kleur die u mooi vindt. Hierdoor kunt u de tafels dus helemaal aan uw interieur aanpassen.

Kloostertafel eiken modellen:

Bij een kloostertafel eiken kunt u kiezen uit verschillende modellen:

Deze tafel heeft een mooie bolpoot / kolompoot en is echt een klassieke kloostertafel. Deze tafel past heel goed in een klassiek landelijk interieur. Door de poten wit te maken krijgt de tafel nog een landelijkere uitstraling.  Maar natuurlijk is het ook mogelijk om de tafel helemaal in 1 kleur af te werken. Een veel gekozen afwerking van deze tafel is een gerookt met matte lak. Door het roken krijgt de tafel hele mooie kleurverschillen in het blad.

kloostertafel Lindisfarne

Kloostertafel Durham heeft een rechte poot en is daardoor iets strakker dan de Lindisfarne tafel. Het blad van deze tafel is glad afgewerkt, waardoor u deze tafel gemakkelijk kunt schoonmaken. Wilt u toch liever groeven in het blad dan kunnen wij dit altijd voor u maken in onze eigen werkplaats.

dKloostertafel eiken Durham

Deze tafel is leverbaar met houten of metalen poten. Hierdoor is deze tafel wat stoerder dan de andere 2. Het blad van deze tafel heeft groeven en daarom heeft de tafel een mooie rustieke uitstraling. Bij deze tafel wordt er ook vaak gekozen voor een gerookte kleur.

Kloostertafel H poot eiken

York heeft een onder balk waar u lekker met de voeten op kan zitten. Deze tafel is een rechte strakke kloostertafel en past in elke interieur style. Deze tafel heeft een iets dunner blad en een onderrand. Hierdoor heeft de tafel een iets andere opbouw dan de andere bladen.

yKloostertafel eiken York

Meer informatie, prijzen en maten, over de verschillende tafels, klik dan op de naam.