Home » Blog » Lak voor houten tafel

Lak voor houten tafel

Lak voor houten tafel

Welke lak kunt u nu het beste kiezen voor uw houten tafel?

Wij werken onze tafels af met speciale project lak die ook geschikt zijn voor vloeren. Deze lakken zijn ontzettend hard en kunnen veel verduren. Een vloer slijt immers sneller dan een tafel. Dit is speciaal lak voor houten tafel.

Hierdoor kunt u de tafel gemakkelijk gebruiken en kunt u hete koppen thee/koffie gewoon op de tafel zetten en hoeft u niet bang te zijn dat dit uw tafel beschadigd of een vlek achterlaat.

Houten tafel Trapeze poot lak

Lak is een afsluitende laag dat in 3 lagen wordt aangebracht. Hierdoor is het hout helemaal afgesloten voor vocht en vuil. Het is dan geen probleem als er rode wijn, water of frisdranken op de tafel geknoeid worden.

Lak op een tafel is dus een ideale afwerking als uw tafel intensief gebruikt wordt, met bijvoorbeeld kinderen.

Bij lak kunt u kiezen uit een matte, satijn of glanzende afwerking. Zo kunt u kiezen wat u mooi vindt!

Door de afsluitende laag kunt u de gelakte tafel ook gewoon nat afnemen om deze schoon te houden.

Meer informatie over onze lakken, klink dan hier:

Lak tafel

De lak is te koop in 1 liter of 4 liter. De lak kunt u kopen in onze webshop.

De lak is makkelijk zelf aan te brengen. U kunt deze met een roller aanbrengen om de tafel. In totaal moet u 3 lagen aanbrengen en tussen de 2e en 3e laag moet de tafel even licht geschuurd worden. De lak is op waterbasis en door de lak komt de houtstructuur naar boven en voelt het ruw aan. Door het even licht glad te schuren wordt de tafel mooi glad.

Wilt uw nieuw gekochte tafel bij Fairwood liever laten aflakken, dat kan natuurlijk ook. In onze werkplaats kunnen wij de tafel voor u behandelen met deze lak.