Home » Blog » “Mix-a-Box” – Kasten systeem

“Mix-a-Box” – Kasten systeem

Een uniek kasten systeem!

 

Ken je dat? Je bent opzoek naar een kast en hebt al precies in je hoofd wat je wilt. Na veel rond neuzen heb je nog niet gevonden wat je zocht. Het is het steeds net niet. Wat zou het toch handig zijn als je je eigen kast kunt samenstellen!

 

Wij hebben goed nieuws voor je! Met ons unieke houten kasten systeem “Mix-a-Box” kunt u geheel uw eigen kast samenstellen!

Mix-a-Box

“Mix-a-Box” is te gebruiken in elke ruimte in uw woning. Denk bijvoorbeeld aan nachtkastjes, opbergruimte in uw thuis kantoor of een mooie kasten wand in uw woonkamer. Met ons houten kasten systeem kan het allemaal!

 

Alle delen zijn bedacht om zo optimaal mogelijk spullen in op te bergen. Zo passen er goed mappen, boeken, apparatuur of speelgoed in. De delen zijn standaard 40 x 40 x 40 cm, of in een veelvoud van dit, bijvoorbeeld 80 cm. 

Kasten systeem mix-a-box
Mix-a-Box kasten

Eiken hout

De kasten worden gemaakt van eiken fineer hout. Dit is rustig eiken hout met weinig noesten. Een groot voordeel is dat de kasten door het fineer een stuk minder zwaar zijn. Het is dus bij vrijwel elke wand goed op te hangen.

Om de kasten zo goed mogelijk bij uw interieur af te stemmen kunnen we de kasten kant en klaar voor u afwerken. U kunt bij ons zelf de kleur en afwerking kiezen. Er is keuze uit meer dan 30 verschillende kleuren, van wit tot grijs, van rood tot zwart, van geel tot bruin. Ook kunt u ervoor kiezen om verschillende kleuren met elkaar te combineren. Bijvoorbeeld een dekkende RAL kleur met een olie. Daarbij kunt u ook nog kiezen uit olie of lak.

 

Omdat we de kasten onbehandeld op voorraad hebben kunt u er ook voor kiezen om de kasten zelf af te werken. Wij raden wel aan om deze af te werken. Hierdoor zijn de kasten goed beschermd tegen vuil en vlekken!

 

Voor prijzen en meer informatie kunt u kijken in onze webshop: Mix-a-Box

Kasten zelf samenstellen
Zelf samenstellen kasten dressoir tvmeubel
Kasten systeem zelf samenstellen