Home » Noten Eettafel

Noten Eettafel

Noten eettafel

Noten eettafels, of wel walnoot, is een Amerikaanse houtsoort dat een bruine warme kleur heeft. Door de prachtige nerftekening is deze tafel echt een eye-catcher in uw interieur. Doordat deze houtsoort niet veel voorkomt in tafels, heeft u met een noten eettafel echt een hele bijzondere tafel.

noten eettafel

 

Prijzen noten tafels

De prijzen voor de noten houten eettafels zijn op aanvraag. Van sommige modellen hebben wij nog enkele maten op voorraad staan. Andere maten laten wij speciaal voor u maken, de levertijd is dan circa 8 weken.

Noten komt uit Amerika en het noten hout is een oogst product. Doordat noten een bijzondere houtsoort is, is de prijs van de verschillende houtpartijen elke keer wisselend. Hierdoor is de prijs van de tafel ook wisselend. Om u de juiste prijs aan te kunnen bieden kunnen wij voor u een vrijblijvende offerte op maat maken, voor het model, maat en kleur dat u mooi vindt.

 

Beschikbare modellen:

 

 gelakte noten tafel

Design Angle Noten

Prijs is op aanvraag

geoliede noten tafel

Blokpoottafel Norfolk Noten

Prijs is op aanvraag

 glanzende noten tafel

2 plank Noten

Prijs is op aanvraag

duurzame noten tafel

Hampshire Noten

Prijs is op aanvraag

 

Noten tafels

 

Verificatie

Waarom zou u een houten tafel bij ons kopen?

Doordat wij ook een hout importeur zijn maken wij onze tafels zelf en kunnen wij u de tafels in noten hout laten maken. Mocht u een eiken model van ons hebben gezien die u graag in noten zou willen hebben, dan is dit mogelijk en kunt u dit altijd even bij ons vragen. Stuur dan uw wens naar info@fairwood.nl en wij sturen u een vrijblijvende offerte per mail terug.