Houten tafel Kopen

Over ons

De eettafel is de laatste jaren de belangrijkste plek geworden in de kamer. Gezellig tafelen met vrienden en familie, spelen van spelletjes, koffie drinken, elke dag eten, werken aan de tafel, maken van huiswerk, etc. Dit wilt u natuurlijk een gezellige en functionele plek maken, maar ook die er heel mooi uitziet!

Fairwood

Wij zijn één van de grotere leveranciers van houten tafels. Als familiebedrijf helpen elke dag al 15 jaar lang, klant met het uitzoeken van een houten tafel. Als familiebedrijf van de 3e generatie, vinden wij duurzaamheid en kwaliteit belangrijk.

Door onze eigen inkoop van hout en onze duurzame olie, kunnen wij goed controle houden op deze duurzaamheid. Wij heten natuurlijk niet voor niets Fairwood.

U bent van harte welkom om een keer bij ons langs te komen om alle modellen tafels te komen bekijken. Hierbij mag u zelfs uw eigen tafelblad uitzoeken in ons magazijn.

Elk jaar gaan al meerdere klanten u voor en verkopen wij circa 600 tafels per jaar. Een aantal waar wij trots op zijn!

Houten tafel Trapeze poot lak
Houten tafel kopen

Eigen inkoop

Onze houthandel komt zelf het hout in. Dit hout gebruiken wij voor onze tafels. Hierdoor weten wij precies wat voor hout er is en wat voor kwaliteit het heeft. Het hout heeft ook verschillende keurmerken en komt het van goed gekapte bossen met goed beheer.

Daarna gaat het hout naar een fabriek die hier tafels van maakt. Wij hebben hier hele goede contacten mee. Hierdoor zitten wij dicht op het proces en kunnen wij dit altijd controleren.

Hierbij kunnen wij de kwaliteit van onze tafels goed in de gaten houden en zorgen dat u de beste kwaliteit ontvangt!

Houten tafels voorraad
Kleuren olie houten tafel
Houten tafel kopen

Zelf kleur samenstellen

Als enige in Nederland, is het bij ons mogelijk om zelf uw kleur samen te stellen. Wij hebben 30 vaste kleuren en als hier uw kleur nog niet tussen zit, dan kunnen wij deze speciaal voor u maken en mengen. 

Daarbij is het ook mogelijk om te kiezen voor gerookte tafel. Hierdoor wat de kleur van de tafel, donkerder en grijs/bruiner van kleur.

Dit alles kunnen wij in onze eigen werkplaats voor u afwerken. Daarom is de levertijd van een tafel afgewerkt in uw eigen gekozen kleur, slecht circa 2 – 3 weken.

Houten tafel kopen

Zelf blad uitkiezen

Per model en maat hebben wij een aantal tafelbladen op voorraad. Hieruit mag u zelf kiezen welke u het mooiste vindt! Zo kiest de één voor juist een rustiek blad met noesten en de ander voor een heel rustig blad. Dit is altijd heel persoonlijk.

Als uw model in de showroom heeft uitgezocht, dan maken wij voor u vrijblijvend een prijsopgave. Daarna kunnen wij met u een blad uit gaan zoeken.

U hoeft hiervoor geen speciale afspraak te maken en dit kan gewoon tijdens onze openingstijden.

Uitzoeken houten tafel

Korte levertijd

Eigen werkplaats houten tafel afwerken

Door onze eigen werkplaats, kunnen wij in een korte tijd een tafel voor u afwerken in de kleur die u wilt. Wij brengen vaak meerdere lagen aan die goed moeten drogen tussendoor. Zo is de levertijd voor een tafel op kleur, circa 2 – 3 weken. 

Kiest u een maat of aanpassing die wij speciaal voor u laten maken dan is de levertijd circa 8 weken.

Gratis kleurstaal

Proefplankjes maken houten tafel

Bij uw bezoek in onze showroom ontvangt u een gratis kleurstaal van de door u gekozen kleur. Zo kunt de kleur goed thuis bekijken bij uw interieur en lichtinval. Ook mag u meerdere kleurstalen meenemen. 

Wij weten uit ervaring dat dit altijd heel fijn is en helpt bij de keuze.

Bezorgen

Bezorgen eiken tafel

Uw tafel kunnen wij ook bij u bezorgen. Wij bezorgen in heel Nederland, België en deel van Duitsland. Het transport naar andere landen is even op aanvraag. Maar ook in Luxemburg hebben wij pas een tafel geleverd.

Het transport kunnen wij binnen enkele dagen inplannen.

Houten tafel Trapeze poot lak
Houten tafel kopen
Ronde eiken tafel
Proefplankjes maken houten tafel
Eiken tafel Amberley
Houten tafel maken productie
Showroom

Wilt u ons bezoeken?