Home » Blog » Retro tafel Grantham

Retro tafel Grantham

Retro tafel Grantham

retro tafel vakken
Eiken retro tafel Grantham is een ‘retro design’ tafel met leuke speelse vakken. De tafel is erg populair, omdat het heel fijn is om spullen in op te bergen.
Stelt u voor; u zit aan de tafel te werken of met de kinderen te knutselen en het is tijd om te eten. Dan kunt u heel gemakkelijk de spullen en laptop in de verschillende vakken op te bergen.
Door de vakken heeft de tafel ook een heel speels karakter.
De retro eettafel wordt gemaakt van Europees eiken met knoesten. Hierdoor krijgt deze tafel een rustieke uitstraling die in elk landelijk, modern of industrieel interieur past.
De tafels staan bij ons onbehandeld op voorraad dus u kunt helemaal zelf uw eigen kleur bij ons kiezen. Het is daarnaast ook mogelijk om bij ons uw eigen blad uit te kiezen. Hout is een natuurproduct, dus elk blad is anders! Door keus van het blad en uw eigen kleur, stelt u zelf helemaal uw eigen tafel samen.
De mogelijke kleuren voor de retro tafel zijn white wash, grijs, zand, beige, bruin, rood, wat u maar wenst. Hieronder ziet u een selectie van onze kleuren.
kleuren tafel
Grantham eettafel is te verkrijgen in de volgende maten:
180 x 95
200 x 95
220 x 100
240 x 100
260 x 100
280 x 100
300 x 100
En ook als salontafel:
120 x 80
140 x 80
Benieuw naar de prijzen van de verschillende maten: Prijs Grantham eiken eettafel
Voor vragen: info@fairwood.nl of bekijk de website: www.fairwood.nl

2 reacties op “Retro tafel Grantham”

 1. Ans van de Pasch

  Geachte heer/mevrouw,

  Wat is de prijs van de tafel retro grantham, zoals op de foto staat?
  Afmeting 180 x 90

  Hartelijk dank
  Met vriendelijke groeten

  1. Beste mevrouw van de Pasch,

   Bedankt voor uw aanvraag. Deze tafel is 240 cm lang in afgewerkt in matte lak. De prijs inclusief bewerking is €767,21. Deze prijs is nog exclusief bezorging. Indien u graag een totale vrijblijvende prijsopgave wilt met bezorging, dan kunt u uw aanvraag doen via ons invulformulier en dan sturen wij u een vrijblijvende offerte per mail.

   Met vriendelijke groet,
   Fairwood BV Tiel

Reacties zijn gesloten.