Home » Blog » Robuuste en rustieke eiken tafel

Robuuste en rustieke eiken tafel

Robuuste en rustieke eiken tafel

Kloostertafel Lindisfarne

Een rustieke eiken tafel met noesten is natuurlijk ontzettend mooi! Hierdoor kunt u zien dat een boom geleefd heeft en dat er noesten en kleurverschillen door de tijd heen in de boom zijn gegroeid. Dit maakt het hout helemaal uniek en laat zien dat het een levend product is dat jarenlang in het bos heeft gestaan om uiteindelijk te kunnen schitteren in uw woonkamer of keuken.

Bij een rustieke eiken tafel heeft u keus uit 2 verschillende bladen:

  1. Rustieke eiken tafel met een glad blad: Er zitten noesten in het blad, maar zijn ze wel dicht en glad gemaakt zodat er geen vuil in kan komen en u de tafel gemakkelijk kunt schoonmaken.
  2. Rustiek eiken tafel met groeven en geschraapt. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een blad waarbij de noesten niet gestopt zijn, hierdoor ziet de tafel er rustieker en levendiger uit. Deze bladen passen bijvoorbeeld ook heel goed bij een kloostertafel.

Crosskeys eiken tafel houten kruispoten

Wij leveren bij Fairwood verschillende modellen met deze bladen. Zo kunt u kiezen welke poot en welke blad dikte u mooi vindt. Deze modellen hebben wij met zorg voor u bedacht, zodat er voor iedere klant genoeg keus is.

Er is bijvoorbeeld keus uit een landelijke kloostertafel, rustieke blokpoot tafel of tafel met poedercoat metalen poten.

Meer informatie over de mogelijke modellen eiken tafels met noesten, bekijk deze dan hier:

Eiken Tafels